Vindkraft

Vindarna i Norden – vår resurs i framtiden

Vindkraft är ett effektivt och miljövänligt sätt att tygla de nordiska vindarna. Förnybar energi blir allt viktigare och därför har Reka kabel utvecklat och på ett hållbart sätt tillverkat DryRex Nordic Wind®-mellanspänningskablar. En högkvalitativ produktfamilj designad för vindkraftsparker i krävande och extrema klimatförhållanden.

Omtanken om den nordiska
naturen

Ren natur, hållbarhet och miljövänliga innovationer är sedan länge kännetecknande för Norden. Reka Kabel strävar efter att vara ledande kabeltillverkare inom branschen både när det kommer till kvalitet och miljöansvar genom att agera ansvarsfullt. Vi om någon förstår betydelsen av ren natur, när allt kommer omkring är vi ju beroende av den för vår försörjning. Vindkraftsbranschen är en av de viktigaste föregångarna inom grön teknik.

Framtagen för krävande
vindförhållanden

Produktfamiljen DryRex Nordic Wind® är utvecklad, tillverkad och testad för att fungera i Norden året om, år efter år. Vår produktfamilj som är avsedd för energiöverföring i vindkraftsparker är av hög kvalitet, pålitlig och hållbar. En annan fördel är att eftersom kablarna tillverkas lokalt är tillgången och leveranstiden garanterad.

Vi håller vad vi lovat

Hos Reka Kabel räcker det inte att göra tillräckligt – vi gör alltid vårt bästa och håller det vi lovat. Öppenhet och pålitlighet gör oss till den bästa partnern för entreprenörer och ägare av vindkraftsparker i Norden. Rekas profil och inställning speglar de delar som är viktiga i vår verksamhet – leveranssäkerhet, flexibilitet, hållbarhet och kundfokus.

DryRex Nordic Wind® -vindkraftskabel

Rekas DryRex Nordic Wind® mellanspänningskablar erbjuder högsta kvalitet och funktionalitet tack vare en utvecklad god isolationsteknik, vilket garanterar extraordinär pålitlighet. Läs mer / ladda ner vår produktkatalog i pdf-format här.

Intresserad av vindkraftskablar? Vi berättar gärna mer

Kontakta oss!

Per Backlund per.backlund@rekakabel.se

Distriktschef, Elnät och installation Norr

+46 70 326 85 82
Alla kontaktuppgifter