Elektrifiering av laddstationer

Andelen hybrid- och elbilar i bilbeståndet är i kraftig tillväxt, och detta i kombination med miljövärdenas ökade betydelse accelererar byggandet av laddinfrastruktur. I Rekas sortiment finns lämpliga kabelprodukter för elektrifiering av både offentliga laddstationer och laddstationer som tillhör fastighetsbolag, företag och hushåll.

Reka levererar jordkablar för låg- och mellanspänning med utmärkta installationsegenskaper, samt halogenfria installationskablar med vilka elmatningen till laddcentraler och laddstationer smidigt genomförs. Alla Rekas kablar tillverkas av högklassiga material och är tåliga under drift. Kvaliteten hos våra produkter gör att funktionssäkerheten, säkerheten och livslängden hos laddstationerna säkerställs. Alla våra kablar är finländska produkter med Nyckelflagga, och tillverkas med utnyttjande av grön energi.

Rekas kablar elektrifierar laddstationer för elbilar hos bostadsrättsföreningar

Den pågående övergången till elfordon har fört med sig ett stort intresse från bostadsrättsföreningar. ”Jag har över tjugo förfrågningar på bordet nu och ungefär lika många på väg från bostadsrättsföreningar där ärendet är under behandling”, säger arbetsledaren Tatu Vattulainen från Enersense.

Vill du ha mer information? Vi hjälper gärna till.